Afbeelding
Roeland de Bruyn

Soester Box voor Baarns tehuis

18 december 2020 om 09:30 Maatschappelijk

BAARN De Lionsclub Eemland, Rotaryclub Soest-Baarn, Lionsclub Soestdijk en Rotaryclub Soest-Baarn hebben afgelopen woensdag in totaal tachtig kerstcadeaus bezorgd bij het verzorgingshuis Santvoorde, onderdeel van Lyvore. Het geschenk in een Soester Box betrof diverse lekkernijen en een kerstboompje en werd bezorgd door personeel.

Vorige week waren Brasserie De Soester Duinen en restaurant De Korte Duinen de initiatiefnemers van de Soester Box al met 120 Soester Boxen bij verzorgingshuis Molenschot in Soest, daarvan werden er 20 door de serviceclubs geschonken, waarmee het totaal op 100 stuks kwam. ,,Het is een unieke samenwerking tussen de clubs”, aldus Ruud Prior, president van Lionsclub Eemland, ,,hiermee willen wij in dit bizarre coronajaar iets extra’s doen voor ouderen in Baarn en Soest. Om te laten zien dat er nog steeds aan hun gedacht wordt en ze in deze eenzamere dagen iets leuks uitgereikt kregen.”

Via Lyvore zijn de boxen ontvangen door Renee Kaats. Zij ontvangt naast de bewoners dagelijks ouderen uit Baarn voor allerlei activiteiten Een aantal van die ouderen kreeg een box aangeboden. ,,Het komt echt precies op het juiste moment”, zegt Kaats, ,,want sinds afgelopen maandag zijn de maatregelen verscherpt, waardoor er nog minder mogelijk is, dus de bewoners zijn wel toe aan een opsteker.” Naast de Soester Box met allerlei lekkere dingen kregen de bewoners een klein kerstboompje aangeboden via VDSkerstboom.nl uit Soest.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie