Pianiste Yang Yang Cai.
Pianiste Yang Yang Cai.

Blokfluitiste Lucie Horsch en pianiste Yang Yang Cai in serie Muziekkring

30 november 2017 om 16:47 partnercontent

BAARN - Blokfluitiste Lucie Horsch en pianiste Yang Yang Cai geven in de concertserie van de Baarnse Muziekkring een concert op Kasteel Groeneveld. Beide musici hebben op de concertpodia hun sporen al verdiend.

Horsch trad al op haar negende jaar bij het populaire Kinderprinsengrachtconcert op en had daarbij een sensationeel succes. In 2012 won zij tijdens het Prinses Christina Concours de publieksprijs. Voor haar onlangs uitgekomen debuut-cd 'Vivaldi' ontving zij een Edison.
Ook Cai bleek een enorm talent te hebben en had al op jonge leeftijd succes: op zevenjarige leeftijd deed ze mee aan het Nationaal Concours Jong Muziektalent en werd daarbij de beste in haar categorie. In de jaren daarna ontving zij nog diverse andere prijzen, zoals een tweede prijs op het Prinses Christina Concours in 2013.

Op het programma staan onder meer stukken van Telemann, C.PE. Bach, Debussy, Bartók en
Berio, composities die een periode van drie eeuwen bestrijken. "Bijzonder is dat stukken voor blokfluit en piano zullen worden afgewisseld met stukken voor blokfluit en stukken voor piano. Het belooft hierdoor een boeiend en afwisselend concert te worden", laat Roel Drost van de Baarnse Muziekkring weten.
Het concert vindt plaats op zondag 3 december, begint om 12.00 uur en duurt ongeveer een uur. De toegangsprijs bedraagt 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen tot en met 12 jaar (contant te betalen, pinnen is niet mogelijk).

Reserveren kan per e-mail via info@baarnsemuziekkring.nl of telefonisch via 035-6409392. De
kaarten liggen dan klaar bij de ingang van het kasteel voor aanvang van het concert
(afhalen tot 15 minuten voor aanvang). Ook zijn er kaarten te koop aan de zaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie