Afbeelding

Concert Sting snel uitverkocht

15 januari 2018 om 09:10 partnercontent

BAARN - Sting geeft zaterdag 7 juli een concert op Royal Park Live. Vanochtend om 10.00 uur begon de voorverkoop. Binnen het uur was het concert uitverkocht.

Naast enkele van zijn legendarische hits speelt hij samen met zijn band ook tracks van zijn laatste pop/rock album '57th & 9th'. In zijn omvangrijke carrière verkocht Sting meer dan 100 miljoen albums met The Police en als solo-artiest. Bekende hits van de Engelsman zijn ondermeer 'Roxanne', 'Message In A Bottle', 'Englishman In New York' en 'Fragile'.

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Het is het derde jaar op rij dat er een concertserie plaatsvindt in het paleis. In voorgaande jaren gaven ondermeer Van Morrison, Damien Rice, Counting Crows, BLØF en Racoon uitverkochte concerten. Bezoekers kunnen het concert combineren met een picknick in de paleistuin of een paleisbezoek. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie