Afbeelding

Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap

18 februari 2017 om 07:24 partnercontent

BAARN - Ollie trollie gaat op bezoek bij zijn oma Hillie Trol. Zij leest hem het verhaal voor over Mannetje Lampenkap die op een dag alle lampjes pikte. En dan verdwijnt het lampje van oma. Kan zij Ollie Trollie nu nooit meer voorlezen? Ollie gaat op zoek naar het verdwenen lampje en... Mannetje Lampenkap. Onderweg ontmoet hij Vleermuis Vlerk, Glimworm Glitter en kapitein Blauwbaard.

Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap is een voorstelling van De Vliegende Koffer Poppentheater. De Vliegende Koffer is een reizend poppentheater. Charlotte de Lange is de poppenmaker en poppenspeler die altijd zichtbaar voor het publiek speelt. Zij neemt het publiek mee in de magie van het verhaal door haar bijzondere stemgebruik en talentvolle manipulatie. De voorstelling duurt 45 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Deze familievoorstelling (2+) is op zondag 26 februari om 10.00 u te zien in de Kleine Zaal van Theater de Speeldoos Baarn. Na afloop zijn er leuke knutselactiviteiten. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl/familie voor € 7,50 (kind) en € 8,50 (begeleider). De kaartprijs aan de theaterkassa is € 8,00 (kind) en € 9,00 (begeleider). De kaartprijs is inclusief limonade. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per email. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en een half uur voor aanvang van de voorstelling.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie