De VIS-HAL heeft een groot assortiment vis voor de consument.
De VIS-HAL heeft een groot assortiment vis voor de consument. Vis-hal
advertorial

VIS-HAL pakt uit met de feestdagen

16 december 2020 om 10:09 Zakelijk

REGIO Met de feestdagen in het verschiet wil de VIS-HAL een aantrekkelijk en vooral smakelijk alternatief bieden voor alles wat op dit moment helaas niet mogelijk is. Door een vernieuwd assortiment premium vis, bezorging aan huis en ruimere openingstijden draagt de VIS-HAL bij aan een geslaagd kerstdiner.

Een beperkt aantal gasten, gesloten restaurants en een vuurwerkverbod om het jaar mee af te sluiten. De feestdagen zijn dit jaar niet wat we ervan gewend zijn. De coronamaatregelen zijn duidelijk, maar één ding kan nog wel: uitgebreid genieten van eten en drinken. De VIS-HAL in Spakenburg pakt daarom uit om een minder geslaagd jaar toch feestelijk uit te luiden.

Vakbekwaamheid komt nu ten goede aan de consument

De VIS-HAL staat erom bekend altijd verse vis te bieden. Vers van de afslag wordt het naar Spakenburg gebracht waar de VIS-HAL elke vrijdag zijn deuren opent. Dat blijft zo, maar het aanbod is op dit moment uitgebreider en exclusiever dan ooit. De VIS-HAL is sinds 2016 namelijk onderdeel van Heinen en Koelewijn dat normaal gesproken vis, schaal- en schelpdieren levert aan restaurants. Nu deze gesloten zijn, wordt deze premium vis aangeboden aan de consument. ,,Ons werk als horecaleverancier is weggevallen, maar we blijven gewoon mooie spullen inkopen. Daar willen we niets aan afdoen”, zegt Tijmen Koelewijn. ,,Onze vakbekwaamheid komt nu ten goede aan de consument.”

TIJD VOOR ELKAAR Naast een smakelijk kerstdiner van hoge kwaliteit biedt verse vis van de VIS-HAL nog meer voordelen voor de feestdagen. Nu de coronacrisis ervoor heeft gezorgd dat we familie en vrienden niet zo vaak zien als we zouden willen, is vis een goed gerecht om niet lang in de keuken te hoeven staan. Tijmen Koelewijn: ,,We hebben veel luxe en lekkere dingen, die niet veel tijd en moeite kosten om te bereiden. Ook zijn er kant en klare producten en halffabricaten. Zo kunnen gezinnen en enkele gasten in huiselijke sfeer lekker eten en hun tijd sámen doorbrengen.”

BESTELLEN Het aanbod voor de feestdagen is bij de VIS-HAL op dit moment groter dan ooit. Het loopt uiteen van een door iedereen te bereiden zalm/kabeljauwrollade tot kreeft voor wie een culinaire uitdaging niet uit de weg gaat. Bestellingen worden in de regio zes dagen per week aan huis bezorgd, waarbij bestellingen voor de kerstdagen uiterlijk op 20 december bij de VIS-HAL binnen moeten zijn. Bestellen kan per mail (vishal@vishandel.nl) of telefonisch (033-2544677). De VIS-HAL is te vinden aan de Ansjovisweg 34 in Spakenburg.

Kijk ook eens op www.vis-hal.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie