Afbeelding
Michael Habraken

Kerst met de Meisjes met de Wijsjes

14 december 2020 om 10:15 Podiumkunsten

BAARN De Meisjes met de Wijsjes zullen op zaterdag 12 december in Theater de Speeldoos de zintuigen en lachspieren verwarmen met hun vierstemmige versies van Nederlandstalige (kerst)nummers, gecombineerd met komische scènes.

De Meisjes met de Wijsjes zijn Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink en Fardoe Swaanswijk. Gezamenlijk vormen zij dé Nederlandse vocalpopgroep die sinds 2015 de harten van het publiek verwarmt met vierstemmige versies van bekende Nederlandstalige nummers. De arrangementen zijn van eigen hand, wat uitmondt in verrassende creaties die met een theatrale knipoog worden uitgevoerd.

Deze keer dus helemaal in het kerstthema. Meer kan een mens zich niet wensen zo in de aanloop naar de feestdagen! Dus trommel je hele huishouden bij elkaar, laat je loopneus thuis en kom kijken!


Kerst met de Meisjes met de Wijsjes is op zaterdag 12 december om 21.00 uur te zien in Theater de Speeldoos Baarn. De voorstellingen om 16.00 en 19.00 uur zijn (nagenoeg) uitverkocht.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.speeldoosbaarn.nl/kerst voor 24,50 euro per kaart. Na online betaling worden de tickets per e-mail verstuurd. De kaartprijs aan de kassa is 25,50 euro. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten. Conform het coronaprotocol dienen kaarten van tevoren aangeschaft te zijn; de theaterkassa is op de avond van de voorstelling niet geopend voor last-minute (anonieme) kaartverkoop.

Theater de Speeldoos, Rembrandtlaan 35, 3741 TA Baarn, www.speeldoosbaarn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie