Vorig jaar werd de hockeydome nog opgezet met tientallen vrijwilligers.
Vorig jaar werd de hockeydome nog opgezet met tientallen vrijwilligers. Martin Hoogendoorn

BMHV Rabo Hockey Dome blijft netjes opgeslagen

3 november 2020 om 09:18 Hockey

BAARN De BMHV heeft definitief besloten niet mee te doen aan het zaalseizoen. De BMHV Rabo HockeyDome blijft netjes in de loods maar wordt volgend jaar natuurlijk wel weer opgebouwd, heeft het bestuur de leden meegedeeld.

Door de nieuwe coronamaatregelen, die recent zijn aangekondigd, leek het heel lastig te worden. Na verder overleg, onder andere met de hockeybond, heeft het bestuur geconcludeerd dat het echt niet verstandig is aan de zaalcompetitie mee te doen. Legio andere hockeyclubs in de omgeving hebben dezelfde conclusie getrokken. Voor senioren betekent dat in ieder geval de komende weken geen hockey.

In de tweede week van november horen ze meer van Den Haag. De jeugd mag gelukkig doorspelen.

Trainingen en onderlinge wedstrijdjes zijn toegestaan, maar geen (oefen)wedstrijden tegen andere clubs mogen worden gespeeld. Dat betekent dat ze de komende weken het vaste trainingsschema voor de jeugdteams zullen doorzetten, uiteraard volgens de richtlijnen die daarvoor zijn opgesteld.

In het weekend kunnen mogelijk onderlinge wedstrijdjes worden georganiseerd. Blijven ze lekker bezig en zijn ze er straks klaar voor als ze mogen hockeyen in de reguliere competities. Vele (trainers van) teams pakten dit al op. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie