nijntje Beweegdiploma trainster Marina van den Heuvel
nijntje Beweegdiploma trainster Marina van den Heuvel Eigen foto

Haal je nijntje Beweegdiploma bij VITA 2000 in Baarn!

31 augustus 2020 om 09:55 Verenigingen Deel je nieuws

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters bij VITA 2000 Baarn het nijntje Beweegdiploma halen! 

Het nijntje Beweegdiploma biedt jonge kinderen wekelijks speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leren. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen. Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leren kinderen op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk van jonge kinderen.

Doe mee!
Het nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangen de kinderen het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar ze mee hebben geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat kinderen een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

Nijntje gym bij VITA 2000 Baarn
Het nijntje Beweegdiploma bestaat uit twee lessenseries: 
Beweegdiploma 1 voor kinderen van 2 tot 4 jaar
Beweegdiploma 2 voor kinderen van 4 tot 6 jaar

VITA 2000 Baarn start in september met nijntje gym voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De lessen zijn zogenoemde (groot)ouder/kind lessen. Als (groot)ouder mag je fijn samen met je kind bewegen in de zaal.

Het streven is om komend seizoen ook te kunnen starten met het beweegdiploma 2 voor kinderen van 4 tot 6 jaar. De voorbereidingen daarop zijn in volle gang.
Meer informatie over de lessen, de kosten en het aanmelden is te vinden op de website www.vita2000.nl.

Meer weten?
Neem gerust contact op via nijntjebeweegdiploma@vita2000.nl.
Ook op www.beweegdiploma.nl staat meer informatie.

Locatie en tijd
Gymzaal de Spoorslag:
Dinsdag 09.30-10.30 uur
Gymzaal de Trits:
Vrijdag 09.30-10.30 uur
Vrijdag 10.30-11.30 uur

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie