Kinderen spelen de VVN-escapegame
Kinderen spelen de VVN-escapegame Living Story

Help jij professor Vivian de zelfrijdende auto terug te halen?

24 april 2020 om 09:37 Activiteiten Deel je nieuws

Professor Vivian werkt bij VirtualCar, een bedrijf dat nieuwe en hele slimme auto’s bouwt. Die auto’s kunnen zonder bestuurder rijden én zichzelf repareren als ze kapot zijn. Een mooie ontwikkeling, dacht ze.

Helaas is er een auto ontsnapt uit de garage. Hij is niet goed geprogrammeerd en denkt nu dat sneller rijden beter is… Dat is natuurlijk helemaal niet veilig, dus hij moet echt worden teruggehaald.

VirtualCar is een escape-game die specifiek is ontworpen om met je gezin thuis te spelen. Vanaf nu is deze gratis te downloaden en te spelen via de site van Veilig Verkeer Nederland (vvn.nl/virtualcar).

De escape-game voor thuis is gemaakt door Living Story. Deze serious game studio maakt al een aantal jaar échte escape rooms, zoals de Elixir Escape Room in de Wintertuin in Baarn.

WAT IS EEN ESCAPEROOM-VOOR-THUIS?

Een escaperoom voor thuis is, zoals de naam al zegt, een spel waar je niet voor naar buiten hoeft. Je kan ‘t gewoon thuis aan de keukentafel spelen! Het is een puzzelspel waarbij je opdrachten krijgt zoals je ze in een escape room ook zou kunnen krijgen. Je hoeft dit keer níet te ontsnappen, maar je moet de escape room wél binnen een uur kraken.

Je kunt de escape room gratis downloaden van de site van VVN.

Virtual Car is gemaakt om thuis te spelen; het liefst met een combinatie van volwassenen en kinderen.

Als je een slimme papa of mama hebt, kan dat al met kinderen vanaf 6 jaar.
Er zit geen maximum leeftijd aan.

ESCAPE GAME VOOR THUIS

Living Story maakte in het voorjaar van 2020 nog een escape voor thuis: De Familie Groen, gebaseerd op dezelfde combinatie van te printen materialen en een slimme chatbot (defamiliegroen.nl).

Download de gratis game vandaag van de site van VVN
Professor Vivian heeft jouw hulp nodig!
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie