Talent On The Move is het jaarlijkse tourneeprogramma van de virtuoze en veelzijdige topdanstalenten van Codarts Rotterdam.
Talent On The Move is het jaarlijkse tourneeprogramma van de virtuoze en veelzijdige topdanstalenten van Codarts Rotterdam. Tessa Veldhorst

Holland Dance Festival in Speeldoos

1 februari 2020 om 07:39 Podiumkunsten

BAARN Van Jirí Kylián tot Hans van Manen, van Cayetano Soto tot Hofesh Shechter: de keur aan wereldvermaarde choreografen van wie de afgelopen jaren werk te zien was tijdens de opeenvolgende Talent On The Move-edities is indrukwekkend groot en gevarieerd.

Talent On The Move is het jaarlijkse tourneeprogramma van de virtuoze en veelzijdige topdanstalenten van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. Ook nu kunt u weer genieten van een selectie van het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft. Van solo's en duetten, van groepswerken, van bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook van nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts zijn gecreëerd.

Talent On The Move is een aanstekelijke, hartverwarmende show op het hoogste niveau, waarbij de passie en energie van het podium afspatten: ieder jaar weer, ieder jaar anders, en nu al meer dan tien jaar.

De jaarlijkse tournee van Talent On The Move is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Holland Dance Festival heeft zijn thuisbasis in dansstad Den Haag en programmeert het hele jaar door vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen en projecten, met als hoogtepunt de tweejaarlijkse, wereldwijd befaamde dansbiënnale in Den Haag. Codarts Rotterdam heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa. Hierdoor kunnen de studenten profiteren van Codarts' uitstekende connecties met het internationale werkveld. Door Talent On The Move kunnen de dansers uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring opdoen, want jaarlijks is het programma in ongeveer dertig steden in Nederland te zien, zoals in Theater de Speeldoos in Baarn.


Talent on the Move is op zaterdag 8 februari om 20.15 u te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor € 20,00 per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 21,00. Tot en met 18 jaar betaalt men € 15,00 online en € 16,00 aan de theaterkassa. De kaartprijs is inclusief consumptie. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag, donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en een half uur voor aanvang van de voorstelling. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie