Sinds 2011 is Nail Care Manon te vinden op de Faas Eliaslaan 30a.
Sinds 2011 is Nail Care Manon te vinden op de Faas Eliaslaan 30a. Melissa Blauwendraat

Nail Care Manon bestaat 20 jaar

4 september 2019 om 17:30 Advertorial_1

BAARN Wat begon als een hobby aan huis aan de Teding van Berkhoutstraat, heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een prachtig beautycentrum aan de Faas Eliaslaan. Inmiddels zijn niet alleen Manon, maar ook haar collega's een begrip in Baarn.

Melissa Blauwendraat

Een pionier op het gebied van nagelverzorging en nagelstyling is Manon Barrau wel te noemen. Tijdens haar opleiding in Amsterdam in de jaren '90 was Manon al aan het werk vanuit huis. Omdat het thuis niet meer te herbergen was is ze een salon begonnen op de Nieuw Baarnstraat. Ook dit werd al snel te krap en sinds 2011 is Nail Care Manon te vinden op de Faas Eliaslaan 30a. Een groot, licht pand met meerdere multifunctionele ruimtes en voldoende parkeergelegenheid.

In het beautycentrum komen allerlei facetten aan bod. Zo worden er bijvoorbeeld cabines verhuurd aan Ria Jansen (schoonheidsspecialiste), Debbie van Amerongen (wimpers/wenkbrauwen), Mina (epileren met touwtjes) en Brigitte en Henny (pedicures). In de kapsalon zijn Noëlle van Amsterdam (Salon van Amsterdam) en Claire van Uden (by Claire) meerdere dagen per week te vinden.

Nagelstylistes Wilma, Michelle en Sandra huren al jaren een tafel bij Manon. Dit houdt in dat de nagelstylistes zelfstandig werken, met alle gezelligheid van een team. Daarnaast kunnen ze elkaar helpen bij ziekte of in de vakantieperiode. Manon zelf is zo nu en dan ook nog te vinden achter de tafel. Op deze manier onderhoudt ze ook contact met haar klanten van het eerste uur. Nagelstylistes Wilma en Sandra hebben daarbij een uitgebreide collectie leuke hebbedingetjes die ze uitgestald hebben staan onder de naam Liz & Anna.

Manon heeft in de afgelopen jaren een eigen lijn producten ontwikkeld. Via voornamelijk de webwinkel voorziet Manon vele klanten in binnen-en buitenland van producten op het gebied van nagelverzorging. In de groothandel, die ook te vinden is aan de Faas Eliaslaan, werken drie vaste medewerksters, Sandra, Melissa en Bianca. Voor bedrijven is het zeker ook mogelijk om hier binnen te lopen. De groothandel verkoopt echter alleen artikelen aan bedrijven.

Op de eerste etage is ruimte voor het geven van cursussen en workshops. Manon is geschoold om les te geven en er is een ruim lesaanbod. Van een workshop voetreflex tot nagelstyliste. Dit alles natuurlijk met de eigen productenlijn. Voor meer informatie en de tarieven kunt u terecht op de website: www.nailcaremanon.nl

Samen met haar team organiseert Manon op zaterdag 14 september een open dag. Niet alleen om het 20-jarig bestaan te vieren, maar ook om u kennis te laten maken met het beautycentrum. Vanaf de Faas Eliaslaan is nauwelijks te zien wat een groot pand Nail Care Manon eigenlijk bezet. Van 11.00 tot 17.00 uur bent u daarom ook meer dan welkom om een kijkje te komen nemen. Manon en haar team staan klaar om u rond te leiden door het beautycentrum, uitleg te geven over alle verschillende facetten en de laatste trends. Ook is het mogelijk om kosteloos een mini behandeling te proberen bij één van de dames. Er zijn foodtrucks aanwezig, live muziek en ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Voor de eerste 100 gasten staat een leuke goodie bag klaar.

Nail Care Manon, Faas Eliaslaan 30a, 3742 AT Baarn. Telefoon: 035-5411034 E-mail: info@nailcaremanon.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie