Afbeelding
Hummelhonk

Mooi zomerfeest Hummelhonk

21 juli 2019 om 10:34 lokaal

BAARN Wat was het weer gezellig in speeltuin Baarn aan de Jan Steenlaan. Peuterspeelzaal Hummelhonk hield maandagochtend 15 juli hier het jaarlijkse zomerfeest. Op de peuterspeelzaal was de laatste weken met de peuters gesproken, gezongen, gespeeld en geknutseld over het thema "Water". Bij de ingang van de speeltuin werd er door de peuterspeelzaalleidsters een spellenkaart uitgedeeld met extra spellen die allen te maken hadden met dit thema. Zo konden de peuters onder andere poppen in bad doen, de natte was ophangen, vissen vangen of een waterverf kunstwerk maken dat aan het eind van de ochtend mee genomen kon worden. Daarnaast waren er de vele speeltoestellen om samen met hun ouders of begeleiders uit te proberen. Na een gezellige ochtend spelen was er nog voldoende energie over om als afsluiting gezamenlijk in de kring liedjes te zingen over dit thema. Met een bellenblaas als herinnering en het eigen waterverf kunstwerk gingen de peuters daarna weer huiswaarts.

Veel ouders hadden meegeholpen om dit zomerfeest te laten slagen. Heerlijke lekkernijen waren er gemaakt en natuurlijk ontbrak ook een waterijsje niet. Mede door de sponsoring van diverse ouders werd dit zomerfeest weer een groot succes.

Peuterspeelzaal Hummelhonk wordt per september onderdeel van KMN Kind&Co. Vanaf 2 september, na de zomervakantie, is iedereen van harte welkom. De peuterspeelzaal bevindt zich in de Brede School Noorderbreedte, De Oude Werf 7b in Baarn.

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie