Na het uitverkochte concert jaar keert Prague Philharmonic Orchestra op zaterdag 20 juli terug in openluchttheater Cabrio.
Na het uitverkochte concert jaar keert Prague Philharmonic Orchestra op zaterdag 20 juli terug in openluchttheater Cabrio. Lusiet L. Leva

Orkesten nemen bezit van Cabrio

13 juli 2019 om 12:00 Advertorial_1

SOEST The Prague Philharmonic Orchestra komt op zaterdag 20 juli opnieuw naar Cabrio. Na het uitverkochte concert van vorig jaar komen er dit keer nog meer hits van grote rockbands voorbij. Het orkest en de zangers zijn overigens gewend dat alle kaarten voor hun optredens de deur uit zijn.

Daaruit blijkt wel dat Prague Philharmonic Orchestra de meesterwerken van de wereldrock op sublieme wijze weet te vertolken. Op de playlist staan onder andere nummers van Queen, AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin en U2. Een greep uit de wereldberoemde songs: Stairway to Heaven, Kashmir, Shineon you craizy diamond, Echoes en Another break in the wall. De zangeressen Leanne Jarvis, Marketa Poulickova en Sabina Olijve nemen het publiek mee in hun tomeloze energie.

Het openluchttheater is zaterdag 20 juli open vanaf 19.30 uur, de voorstelling begint om 20.30 uur. Entree: 29,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna aan de Van Weedestraat en via www.openluchttheatersoest.nl.

EAST RIDING BAND Op dinsdag 23 juli speelt de East Riding Senior Wind Band & Youth Jazz Orchestra een gevarieerd programma van film- en popmuziek. Deze band is opgericht in 1994 en heeft een breed repertoire aan muziek. Dat varieert van originele stukken voor blaasorkesten tot speciale arrangementen van film en popmuziek.

Het grote gezelschap treedt het hele jaar door op. Dat gebeurt meestal in Engeland. Maar de East Riding Senior Wind Band & Youth Jazz Orchestra is ook op tournee geweest naar Parijs, Duitsland en België. Het Youth Jazz Orchestra heeft een standaard bigbandopstelling van saxofoons, trompetten, trombones en slagwerk. De leden zijn hoofdzakelijk afkomstig uit Yorkshire in Noord Engeland.

Deze tour speelt de band een selectie van nummers uit Moulin Rouge, Spanish Fever, Who's that Masked Man? en Queen. Die nummers zullen over bijna twee weken daarom ook in het theater aan de Soesterbergsestraat te horen zijn.

De voorstelling begint om 20.30 uur; het theater is open vanaf 19.30 uur. Entree: 5,00 euro. Meer informatie over beide optredens: https://www.openluchttheatersoest.nl/ en op Facebook.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie