Prijzen
Prijzen Sabine Petersen

NEWASCO JRT* EN OPEN JEUGDTOERNOOI FINALES HELAAS VERREGEND

29 augustus 2018 om 10:55 Sport/sport Deel je nieuws

Hadden we de hele week prachtig weer gaat het op de finaledag mis! Gelukkig konden we heel snel bij het Tulip Tennis Center in Hilversum terecht zodat het toernooi op de geplande dag kon worden afgespeeld. Met een alternatieve prijsuitreiking en loterij is alles toch nog tot een goed einde gebracht. Hieronder de finalisten:

Dubbel Groen 1 Jamie van Hassel/Sven Koelewijk-Frederique Lam/Charlotte Meijer 4-0 4-1

JE Groen 1 Jon Looze-Sven Koelewijn 4-1 4-1

MD11-17 poule Fleur Beudel/Janna Swuste

JD11-17 poule Remy van Gaalen/Florian van den Brink

ME11-17 poule Carolien Bos

JD10-12 poule Maurits Kuijten/Tycho Nijveldt

JE14* Florian van den Brink-Floris Broekhoff 6-2 6-0

ME12* poule Noortje Wouters

JE12* Merlijn de Krom-Valentijn Jansen 6-0 6-2

Voor de loterij ten behoeve van de Stichting Make-A-Wish (https://makeawishnederland.org/) hebben veel mensen dit goede doel gesteund en hebben we een mooi bedrag opgehaald en we hopen hiermee weer een aantal kinderen heel blij te maken in moeilijke tijden.

Wij bedanken uiteraard ook alle deelnemers (en graag tot volgend jaar), Orhan voor de wederom tomeloze inzet en de sponsors: Newasco, Banketbakkerij Hendricksen, Boomer, Ali's Groenten en Fruit, Boekhandel Den Boer, Jeanscorner, De Smaecken van Hamerlink, Petershof, ICI Paris, Juwelier Van Doorm, Sportze en Jumbo Den Blanken. En last but not in any means least mijn 'hulpsmurf' (zoals ze het zelf zegt) Thora voor de steun en toeverlaat!

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie