BMHV dames 1 gisteren na de wedstrijd tegen Spitsbergen.
BMHV dames 1 gisteren na de wedstrijd tegen Spitsbergen. BMHV

BMHV dames starten met nederlaag

20 september 2021 om 13:00 Hockey

VEENENDAAL Vrijdag boekten de dames van BMHV nog een royale uitoverwinning van 1-7 op Vianen in het bekertoernooi. Gisteren waren ze veel minder doortastend en moesten met 4-2 het onderspit delven tegen Spitsbergen.

Of de wedstrijd van vrijdag nog in de benen zat is lastig vast te stellen, maar feit was dat de Baarnse dames beduidend minder goed bij de les waren dan op vrijdagavond. 

OP VOORSPRONG De trainingsarbeid kwam er die avond wel uit en zondag niet, stelde coach Maurits Schuurmans vast. ,,Maar bij vlagen was het wel goed wat we hebben laten zien”, constateerde hij ook.

De wedstrijd werd verloren in het middelste gedeelte, het tweede en derde part. Na het eerste wedstrijddeel stond BMHV nog op voorsprong. Yashwanti Puar rondde met een tip-in een voorzet van Yentl Lindeboom fraai af.

SLOTOFFENSIEF Maar bij het ingaan van het vierde kwart stond het 4-1. Spitsbergen profiteerde van een gebrekkige verdedigende organisatie van de Baarnse hockeysters. Het team uit Veenendaal had daar een benutte strafcorner en drie velddoelpunten voor nodig.

In het laatste deel herpakte Baarn zich. Josephine Jeekel scoorde een mooi doelpunt van afstand met een backhandschot. Daarna zette BMHV aan voor een waar slotoffensief waarbij er diverse scoringskansen werden gecreëerd. 

Maar de marge werd niet meer verkleind en zo begint Baarn met een nederlaag in het nieuwe seizoen in de derde klasse.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie