De hockeydames van BMHV.
De hockeydames van BMHV. Caspar Huurdeman

Baarnse hockeysters BMHV komen in Voorhout niet tot scoren

26 maart 2024 om 13:44 Hockey

VOORHOUT In en tegen Voorhout hebben de Baarnse hockeysters geen potten kunnen breken. De kansen waren er, maar een doelpunt bleef uit. Voorhout sloeg wel een aantal keer toe.

Na een rommelig begin waarbij de Baarnse dames dertig minuten naar een parkeerplek moesten zoeken vanwege een internationaal voetbaltoernooi, was de wedstrijdvoorbereiding kort. De vorige confrontatie tussen beide teams eindigde in 4-8 voor Voorhout. BMHV was dus op de hoede voor de scoringsdrift van de tegenstander, maar ook was duidelijk dat de verdediging niet waterdicht is.

In het eerste kwart had Baarn moeite om onder de druk van Voorhout uit te spelen. Uiteindelijk herpakte Baarn zich en begon ook zelf kansen te creëren. Dit was zeker in de tweede helft zichtbaar, waarbij BMHV veelvuldig in de cirkel van Voorhout aan het hockeyen was. De beslissende tik kwam maar niet, ondanks de goede aanvallen en meerdere strafcorners. Voorhout was wel driemaal trefzeker. De Baarnse hockeysters tonen de laatste weken progressie in hun spel, nu is het zaak dat er nog doelpunten gemaakt worden.