BON
BON Anna Rusina

Open avond jubilerend Baarns Ondernemers Netwerk

Zakelijk

BAARN Het Baarns OndernemersNetwerk, BON, vierde onlangs zijn 15-jarig lustrum bij Kasteel Groeneveld. Het was een gezellig avond, vol met netwerkmogelijkheden tijdens de barbecue en borrel, waar live muziek werd verzorgd door de Baarnse Zuid-Afrikaanse muzikant Jeremy Oliver. 

Als afsluiting van de avond werd de enige echte Baarnse pubquiz gehouden, waarin de kennis van de leden over Baarn op de proef werd gesteld.

UITNODIGING Dinsdag 22 november is de volgende BON-bijeenkomst. Deze avond is voor serieus geïnteresseerde ondernemers uit Baarn kosteloos bij te wonen. In deze bijeenkomst worden wij bijgepraat over de methodiek ‘They Ask, You Answer’. Een potentiële klant (of prospect) heeft ongeveer 80% van het aankoopproces online doorlopen vóór hij/zij contact met jou opneemt. 

En er zijn vervolgens altijd vijf onderwerpen waar deze prospect naar op zoek is. Wat zijn die vijf dan? Danielle Navas-Brandt (gecertificeerd trainer voor deze methodiek) deelt de inzichten waar aanwezigen de volgende dag al zelf mee aan de slag kunnen. Opgeven voor deze avond kan tot 16 november via info@baarnsondernemersnetwerk.nl.

BON
advertentie
advertentie