Véronique Borst (l) en José Schoonenberg vinden persoonlijke contact belangrijk.
Véronique Borst (l) en José Schoonenberg vinden persoonlijke contact belangrijk. De Hypotheker

Véronique Borst en het ‘Hypotheker-gevoel’: ‘Wij vinden persoonlijk contact heel belangrijk’

Zakelijk

SOEST Een hypotheek afsluiten is een spannende stap, die invloed heeft op een groot deel van je leven. De Hypotheker in Soest combineert kennis van zaken met betrokkenheid en eerlijk advies, zegt eigenaar Véronique Borst.

Steeds meer banken vertrekken uit de regionale dorpskernen, maar De Hypotheker Soest van Véronique Borst blijft dichtbij en betrokken. ,,Onze klanten waarderen het dat we goed bereikbaar zijn. Ook in de avonduren is het mogelijk om een adviesgesprek te voeren. Klanten kunnen even binnen lopen met vragen. Mijn collega José Schoonenberg en ik vinden dat persoonlijke contact belangrijk. We willen vooral dat de klanten ook achteraf blij zijn met de adviezen die we hebben gegeven. Misschien is dat wel het vrouwelijke accent dat wij aan dit werk meegeven.”

Samen hebben Véronique en José vijftig jaar ervaring als manager Private Banking en accountmanager Private Banking bij de Rabobank. Ze kennen de markt als geen ander. ,,En nu geven we dus met veel plezier en enthousiasme hypotheekadviezen aan klanten in loondienst, gepensioneerden maar ook aan zelfstandigen”, zegt Véronique. ,,Wij zijn er om de klanten te ontzorgen. Ze komen voor de aankoop van een woning, maar ook voor het verhogen van de hypotheek voor een verbouwing en soms om problemen rondom een scheiding in goede banen te leiden. En er zijn klanten die de overwaarde op hun woning willen verzilveren als aanvulling op hun inkomen. Tijdens onze adviesgesprekken staan we ook uitgebreid stil bij de verschillende life events, zoals bijvoorbeeld pensionering en overlijden. Elk gesprek, elke klant is anders en dat maakt het voor ons extra interessant. Het mooiste is als we merken dat klanten ons bij vrienden en familie aanbevelen. Die mond-tot-mond reclame voelen wij als een groot compliment!”

soest1128@hypotheker.nl, https://www.hypotheker.nl/ , Tel: 035 603 6000

advertentie