Spakenburgers verwezenlijken hun droom bij station in Baarn

8 dec, 17:30 Zakelijk Caspar Huurdeman
Wouter Malestein en Hester Koelewijn voor hun oliebollenkraam Centraal.
Wouter Malestein en Hester Koelewijn voor hun oliebollenkraam Centraal.

BAARN Wouter Malestein is bouwvakker en zijn vrouw Hester Koelewijn is kapper. De komende weken gaan ze echter oliebollen bakken naast het station in Baarn. Wouter heeft een zeecontainer op de kop getikt en die de afgelopen maanden veranderd in oliebollenkraam Centraal.

Het paar komt uit Bunschoten-Spakenburg, maar daar was de markt voor oliebollen al flink verzadigd. Wouter: ,,In Baarn staat maar één kraam bij Nijhof. Genoeg plek voor een tweede dus. Dat vond de gemeente ook, we mochten op zoek naar een plek wanneer we maar uit het centrum wegbleven. Zo kwamen we al snel bij het station terecht. Een mooie en corona veilige plek. Genoeg ruimte en er komen veel mensen langs. Inmiddels is alles goedgekeurd en zijn we afgelopen maandag aan het bakken geslagen.”

Wouter is deze week nog wel wat extra vlaggen gaan kopen, want zijn strakke zwarte container viel niet goed genoeg op. Dat is nu wel anders. Op elke hoek wappert de Nederlandse driekleur. 

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.