Werken in de horeca is buffelen, maar humor speelt ook een grote rol in het enthousiaste team.
Werken in de horeca is buffelen, maar humor speelt ook een grote rol in het enthousiaste team. Eigen foto

Hotel Ernst Sillem Hoeve zoekt toffe collega’s voor bediening en afwas

27 oktober 2021 om 11:30 Zakelijk

DEN DOLDER In de bossen van de Lage Vuursche ligt het prachtige, sfeervolle Hotel Ernst Sillem Hoeve. In een parkachtige omgeving staat persoonlijke ontmoeting altijd met stip op een en voel je je als gast direct thuis. Hospitality is bij het team ‘the keyword’. Het hotel zoekt per direct nieuwe collega’s voor met name de bediening in restaurant, bar en afwas. 

De coronacrisis vervaagt, de belangstelling voor het hotel en de vele zakelijke mogelijkheden groeien. En dat heeft gevolgen voor de werkvloer. Daarom zoekt het hotel een aanvulling op het bestaande bediening- en afwasteam.

HOSPITALITY HR Manager Irene de Rijk: ,,Voor ons gezellige bedieningsteam zoeken we echte ‘hospitality personality’s; iemand die onze gasten een welkom gevoel geeft, in de watten legt, iets extra’s doet, een stapje harder loopt. Niet te verlegen is en er echt plezier in heeft onze gasten een topverblijf te bezorgen. Want dan komen gasten graag terug, en vertellen ze op een verjaardag enthousiast over hun verblijf in ons hotel. Dat is waar we het voor doen. Geen probleem als je nog de nodige kennis en ervaring moet opdoen. Daar helpen wij je graag bij. We kijken samen met jou hoe we kunnen zorgen dat je ook genoeg tijd houdt voor je gezin, je lover, je hobby of sport. En mocht je nog geen rijbewijs hebben, dan kijken we samen hoe we jouw diensten het best kunnen indelen zodat vervoer geen punt hoeft te zijn. Dit geldt ook voor medewerkers in de afwas. Als afwasser ben je de spil van het proces; zonder fris serviesgoed en schone pannen beginnen we niets; een superbelangrijke functie dus.”


BEDRIJFSCULTUUR
Vele horecazaken zijn op zoek naar nieuwe medewerkers, je leest en hoort hier veel over. ,,Samen met onze afdelingshoofden zoeken we collega’s die echt bij ons team passen. Ondanks de krapte in de arbeidsmarkt geloven wij erin dat we de juiste mensen gaan vinden die goed passen in onze gastvrije, gezellige bedrijfscultuur”

HUMOR Afdelingshoofd Jan Foppen: ,,Op de Ernst Sillem Hoeve werken we met een heel enthousiast team van mensen die veel voor de gasten, maar ook voor elkaar over hebben. Zowel mensen die er al lange tijd werken, als oproepkrachten die een paar jaar een leuke bijbaan willen. Werken in de horeca is vaak best even buffelen. Maar, we zijn naast hardwerkende professionals, gewoon ook echt heel gezellige medewerkers die dol zijn op een beetje humor op de werkvloer. En niet onbelangrijk, de gasten voelen en waarderen die fijne sfeer. Win-winsituatie.”


AANWINST
Irene de Rijk: ,,Ons bedrijf bestaat uit trotse medewerkers die de gastvrije cultuur van het hotel maar wat graag uitdragen. Ieder die zich daarmee aangesproken voelt nodig ik van harte uit om te solliciteren. Fijn om elkaar te ontmoeten met een goede bak koffie.”

Heb je vragen of wil je direct reageren? Mail dan naar: Irene de Rijk, HR Manager: hr@esh.nl

Naast algemeen medewerkers voor bediening en afwas zijn er nog meer vacatures zoals: Assistent Restaurant Manager, Shiftleader Bediening en een Zelfstandig Werkend Kok.

Meer informatie: www.esh.nl (vacatures)

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie