Afbeelding
Eigen foto

Reisadviseur Angélique Zwanenburg: ‘Geluksmomenten verzamelen, daar gaat het om’

9 juni 2021 om 20:35 Zakelijk

SOESTERBERG/BAARN ,,Blader door de foto’s op social media van een willekeurig iemand en negen van de tien keer kom je een vakantiefoto tegen. Vakantie is zo belangrijk. Het is de energieoplader bij uitstek. Daarom moet een vakantie zorgeloos zijn”, zegt Angélique Zwanenburg, die als persoonlijk reisadviseur is aangesloten bij TUI at Home. 

Angélique organiseert diverse reizen van cruises tot autovakanties en van stedenreizen tot vliegvakanties. En niet alleen reizen van TUI, maar ook van diverse andere reisorganisaties. Het is de persoonlijke doelstelling van Angélique om haar klanten een zorgeloze vakantie te laten beleven. Het contact met de klanten is voor Angelique één van de vele leuke kanten van haar werk. 

ONVERGETELIJK ,,De persoonlijke band die ik met de mensen krijg, is mooi om te beleven. Zij zien mij als vertrouwenspersoon. Ik ben dagelijks bezig om van alles te organiseren. Mijn doelstelling is om mijn klanten een onvergetelijke vakantie te bezorgen waarin zij kunnen genieten van elkaar, de omgeving en de nieuwe indrukken. Leuke herinneringen en geluksmomenten verzamelen, daar gaat het om!” 

Een persoonlijke band met je klanten hebben en hen goed leren kennen is belangrijk vertelt Angélique: ,,Je wensen voor een vakantie veranderen vaak naarmate je ouder wordt. Het blijft mooi om er samen achter te komen wat die wensen zijn en om dat weer te vertalen naar een bijzondere reis. Met de juiste connecties met reisorganisaties, mijn ervaring, bereikbaarheid en de persoonlijke band die ik opbouw, kom ik altijd tot de meest geschikte keuze voor jouw vakantie!”

TUI at Home Angélique Zwanenburg
06-21113019 | angelique.zwanenburg@tui.nl
tuiathome.nl/angelique-zwanenburg

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie