Afbeelding
Eigen foto

Linda Reijinga van Body Perfection: ‘Afvallen mag ook leuk zijn’

9 juni 2021 om 16:35 Zakelijk

SOEST/BAARN Niets menselijks is ons vreemd. Aankomen is zo gebeurd, afvallen is lastiger. Linda Reijinga en Monique Pijnaker van Body Perfection helpen met het behalen van een gezonder gewicht en levensstijl en zij geven begeleiding tijdens het bewegen in de studio aan de Koninginnelaan 42A in Soest. 

,,Excuses om niet af te vallen zijn er altijd”, vertelt Linda. ,,Maar zodra je de eerste stappen hebt genomen wil je niet anders meer. Verantwoord afslanken kan en daarbij hoef je niet te puffen en te zuchten voor elk pondje dat er af moet. Met de voedingsvervangers van Coach Nutrition en de begeleiding van een gewichtsconsulente en voedingscoaches wordt afvallen lekker en leuk.” 

OP MAAT Linda doet een oproep aan iedereen die gewicht wil verliezen. ,,Vanaf 5 tot bijvoorbeeld 25 kilo overgewicht”, vertelt Linda. ,,Wij gaan samen met jou en onze gezonde, gevarieerde maaltijdvervangers de strijd aan met het gewicht dat jij zou willen verliezen. Maak je wensen en doelen kenbaar en vervolgens stellen wij een uitgebalanceerd programma samen. Op maat gemaakt afvallen!”

,,Nadat je het streefgewicht hebt bereikt, wordt je een jaar lang begeleid. Daarbij doen we gratis een periodieke check-up. Het is mooi om dan te constateren dat het behaalde streefgewicht constant blijft. Het is niet alleen het getal op de weegschaal dat voldoening geeft. Het gaat om de manier van leven. Je wordt fitter, gelukkiger en krijgt meer zelfvertrouwen. Tsja, je zal alleen de inhoud van je kledingkast moeten vernieuwen. De slobbertrui wordt dikwijls vervangen voor getailleerde kledingstukken.”

Body Perfection
Koninginnelaan 42ASoest
035-5881225 | info@bodyperfection.nu
www.bodyperfection.nu

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie