Ruiken en proeven kan ook op de feestdag van Boot Koffie morgen.
Ruiken en proeven kan ook op de feestdag van Boot Koffie morgen. Elway Designs

Feestdag voor 50 jaar Boot Koffie

2 juni 2023 om 16:30 Winkels

BAARN Boot Koffie zorgt morgen, in verband met het 50-jarig bestaan van het bedrijf, voor reuring in de Laanstraat. Er staat een feestdag op de planning.

Melissa Hofland

Lennard Woering, woordvoerder namens het bedrijf: ,,50 jaar moet je natuurlijk vieren, en dat doen we ook op allerlei manieren, morgen dus met een feestdag.” Hij vertelt hoe Boot Koffie altijd het kloppend hart van het bedrijf is geweest en hoe het allemaal begon. ,,In de Teding van Berkhoutstraat was ooit een klein koffiewinkeltje, gerund door de vader van de huidige eigenaar, Jacob Boot. Toen zoon Barend Boot deze overnam, groeide dit zaakje al snel uit zijn jas en opende hij de winkel in de Laanstraat. Mooi is dat in dit bijzondere jaar ook een grotere branderij wordt geopend aan de Hermesweg 50, zodat we straks álles zelf kunnen branden. Genoeg redenen voor een feestje.”

KOFFIEZAK LOOPRACE

 Er staat van alles op het programma dat van 9.00 tot 17.00 uur mee te beleven is. ,,Bijzonder is dat Barend Boot, ook een musicus, driemaal een muzikaal optreden verzorgt. Hij brengt voor de gelegenheid onder andere een speciaal koffielied dat hij maakte ten gehore”, aldus Woering.  Andere hoogtepunten zijn volgens hem de live demonstratie koffie roosteren, verzorgd door de hoofd koffiebrander. ,,Mensen mogen dan ook ruiken en proeven. En er is een koffiezaklooprace met mooie prijzen. We gaan lekker reuring veroorzaken in de Laanstraat. De koffie staat klaar.”

INFORMATIE

Boot Koffie Winkel is te vinden aan de Laanstraat 49. Meer informatie over het programma en Boot Koffie: www.bootkoffie.nl/nieuws/uitnodiging-boot-koffie-jubileumdag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie