Pre-opening Tino woensdag midden in de Laanstraat

25 jun, 11:06 Winkels Baarnsche Courant
Bert Kranendonk voor de eerste Tino die woensdag opent.
Bert Kranendonk voor de eerste Tino die woensdag opent.

BAARN Rotsvast vertrouwen heeft Bert Kranendonk in zijn Tino’s. Baarn krijgt de primeur, maar nog dit jaar gaan er vier andere filialen open in Nederland. Dan is het een kwestie van tijd voordat de uitrol over heel Nederland komt en als het aan Kranendonk ligt ver daarbuiten.

De preview die de Baarnsche Courant krijgt, is een echte preview. In een winkel midden in de Laanstraat krioelt het van de mensen. De helft is bezig met de inrichting, de andere helft is bezig met computers, led schermen en televisies. Bossen kabels zijn nog zichtbaar. 

Bert Kranendonk: ,,Ja, een deadline is altijd spannend, maar we gaan het gewoon halen. De inrichting van de ruimte is niet eens het meest ingewikkeld. De filmpjes moeten we nog afmonteren, dat kost eigenlijk de meeste tijd.” Tino’s komen er in verschillende vormen. De overeenkomst is dat ze een illusie creëren. Je waant je in een luchtballon of in een lift. Elevator Pitch gaat in Baarn open en daarvoor is een lift nagebouwd.

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.