Laatste fotozaak stopt er mee in Baarn.
Erik Uhlenbusch (bijna 70 jr)  sluit vandaag voor de laatste maal en na 21 jaar zijn fotozaak in de Laanstraat in Baarn.
Afgelopen maand hield hij al uitverkoop.
Muziek is zijn grootste hobby en hij gaat dat tijdens zijn pensioen nog meer aandacht aan besteden.
Het Duo De Bolero’s (Frank Muyser en Karin Pels) kwam vanmiddag als verrassing een muziekaal dankjewel bezorgen.
Erik en zijn vrouw waren compleet verrast.
Meer info Erik Uhlenbusch 06 - 8343 8448
Laatste fotozaak stopt er mee in Baarn. Erik Uhlenbusch (bijna 70 jr) sluit vandaag voor de laatste maal en na 21 jaar zijn fotozaak in de Laanstraat in Baarn. Afgelopen maand hield hij al uitverkoop. Muziek is zijn grootste hobby en hij gaat dat tijdens zijn pensioen nog meer aandacht aan besteden. Het Duo De Bolero’s (Frank Muyser en Karin Pels) kwam vanmiddag als verrassing een muziekaal dankjewel bezorgen. Erik en zijn vrouw waren compleet verrast. Meer info Erik Uhlenbusch 06 - 8343 8448 Caspar Huurdeman

Laatste fotozaak stopt er mee in Baarn.

31 mei 2021 om 10:00 Winkels

BAARN Erik Uhlenbusch (bijna 70) heeft zaterdag zijn fotozaak in de Laanstraat definitief gesloten. De winkel was sinds het jaar 2000 onderdeel van het straatbeeld aan de Laanstraat. Afgelopen maand hield hij al uitverkoop. Muziek (bossa nova) is de grootste hobby van de in Baarn opgegroeide Uhlenbusch, daar gaat hij nu nog meer aandacht aan besteden. Het Baarnse Duo De Bolero’s (Frank Muyser en Karin Pels) kwam zaterdagmiddag als verrassing een muzikaal dankjewel bezorgen. Erik en zijn vrouw Elsa waren compleet verrast.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie