Afbeelding

CDA-Baarn-fietsronde

1 juni 2023 om 16:00 Politiek

BAARN Iedere maand stappen de mensen van CDA-Baarn op de fiets, om op een plek in onze gemeente met buurtbewoners van gedachten te wisselen. ,,Vragen en bevraagd worden, aanspreken en aangesproken worden. Kortom, de lijntjes tussen inwoners en politiek korter maken”, aldus het CDA.

,,Op zaterdag 3 juni brengen wij een bezoek aan het Rode Dorp, de wijk die met trots de status beschermd dorpsgezicht draagt. Wat gaat er goed in deze buurt, wat kan er beter, wat valt er hier nog te wensen? Is het prettig wonen in het Rode Dorp? Wordt er naar elkaar omgekeken? Is er wel eens sprake van overlast? Hoe gaat het met verkeer en parkeren? Hoe is het gesteld met het onderhoud van de openbare ruimte en het openbare groen?” De delegatie staat tussen 11.00 uur en 12.00 uur op het Mesdagplein om alle vragen te beantwoorden.

En, omdat de raadsleden volgende week een ontmoeting hebben met de mensen van woningcorporatie Omthuis, vernemen zij ook graag hoe de samenwerking met hen verloopt. ,,Wij horen het graag uit de ‘eerste hand.”

GOEDE BUURT-GESPREKKEN

De CDA-ers zijn herkenbaar aan hun groene jacks. Gehoopt wordt op een flink aantal goede buurt-gesprekken. ,,Uiteraard kunnen de mensen van het CDA ook bevraagd of aangesproken worden op andere zaken die inwoners bezighouden op het gebied van de politiek in Baarn.”

Baarnaars die de CDA-Baarn-fietsronde ook eens in hun woon- of leefomgeving op bezoek willen hebben worden uitgenodigd dit aan te geven via info@cdabaarn.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie