Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de CDA afdeling Baarn afgelopen dinsdag is afscheid genomen van voorzitter Bas van den Boom (rechts).
Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de CDA afdeling Baarn afgelopen dinsdag is afscheid genomen van voorzitter Bas van den Boom (rechts). CDA Baarn

Nieuwe voorzitter CDA afdeling Baarn

26 oktober 2020 om 07:00 Politiek

BAARN Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de CDA afdeling Baarn afgelopen dinsdag is afscheid genomen van voorzitter Bas van den Boom. Hij werd voor zijn inzet als voorzitter de afgelopen acht jaar bedankt met een bos bloemen. Hans Dijkstra neemt de voorzittershamer van hem over.

Verder was het woord aan Jaap Jonkers, die vertelde over zijn ervaringen op de weg naar een plaats op de kandidatenlijst van de Tweede Kamer. Hij werd in Bolivia te vondeling gelegd en wil zich mede daarom onder meer inzetten voor een rechtvaardige welvaartsverdeling en armoedebestrijding.

In de vergadering was ook een stevige discussie over het functioneren van de lokale democratie in de gemeente Baarn en de verwachtingen over en van de raadsleden. Tot slot werd gesproken over de plannen met Soestdijk.

De maandelijkse fietsroute van het CDA ligt vanwege de corona helaas even stil. Opmerkingen en vragen van leden en niet-leden voor een komende digitale fietsroute kunnen naar info@cdabaarn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie