Zes ervaren theatermakers met een bijna doodervaring komen naar de Wintertuin.
Zes ervaren theatermakers met een bijna doodervaring komen naar de Wintertuin. Wintertuin Experience

De Navertellers komen naar Wintertuin Experience

Podiumkunsten

BAARN De Navertellers spelen donderdagmiddag 19 mei in de Wintertuin Experience. De Navertellers verzorgen een opbeurend muziekprogramma van zes ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen navertellen. Uit de eerste hand.


Eddie, Kees, Paul, Rob, Terts en Toon hebben elkaar gevonden als ervaren hemelpoort bestormers. Want doodgaan kan iedereen, maar na je dood terugkeren op aarde en daarover een stampend leuk muziekprogramma maken - dan moet je een Naverteller zijn. Het ruikt naar Werkteater, Parade, Drs P, NUHR, Peter Faber, Theatergroep Flint, Orkater, Frank Groothoff, Bram Vermeulen, de Bayou Mosquitos, Sissies en de film Spetters. Geen wonder, daar komen ze vandaan.

Na vijftig jaar hebben ze elkaar in deze unieke combinatie gevonden. Ze kennen stuk voor stuk Magere Hein, uit de eerste hand. Ze hebben hem overwonnen, ze zijn van hem gaan houden en ze hebben er een prettige omgang met de dood aan overgehouden. U mag daarvan gul meeprofiteren. Zing mee of maak een dansje – het kan allemaal. Dansmeester Toon staat voor u klaar. Bij leven en welzijn natuurlijk. Maar dat geldt ook voor u.

Adriaan van Dis: ,,De Navertellers weten zo lichtvoetig over hun kwalen te verhalen dat mijn eigen mankheid vleugels kreeg die avond in de Roode Bioscoop. Zes mannen verkennen virtuoos de grenzen van verval en dood. Klagen doen ze niet. Nee, ze zingen en spelen ondanks hun half geheelde botbreuken, chemokuren en pillen het gips van het plafond. Ik keek en luisterde met open mond, en raakte vooral ontroerd. Deze ouwe jongens hebben allemaal de dood in de ogen gekeken en na zo’n ervaring leef je beter. Een getuigenis die ze gul met hun publiek delen. Vijf sterren.”

KAARTEN Op donderdagmiddag 19 mei in de Wintertuin in Baarn de voorstelling De Navertellers. 15.00 uur deuren open, 16.00 uur aanvang voorstelling, 17.00 uur nazit, 18.30 uur einde. Prijs: € 27,50 inclusief 1 kopje koffie of thee. Kaartverkoop in De Wintertuin van vrijdag t/m zondag van 10.00  18.00 uur en via de website wintertuinexperience.nl

Afbeelding
advertentie