Shoes and bags close up
Shoes and bags close up Foto: Freepik

Wandel stijlvol de lente in met deze damesschoenen

8 maart 2023 om 16:42 Partnercontent

De vogels beginnen weer te fluiten, de dagen worden langer en er verschijnt weer jong groen aan de bomen. Dat betekent dat het voorjaar officieel is aangebroken! De kans is groot dat jij net zoals veel mensen toegeeft aan je lentekriebels. Waarschijnlijk staat er een grote voorjaarsschoonmaak op de planning om je huis en tuin een goede make-over te geven. Daarna is het natuurlijk tijd om jezelf te belonen en je garderobe ook aan een voorjaarsfacelift te onderwerpen. Je winterschoenen kun je verruilen voor schoenen om je lente-outfit compleet te maken en dikke winterkleding kan plaatsmaken voor meer luchtige kleding.

Ben jij ook van plan om jezelf binnenkort op stijlvolle nieuwe kleding en accessoires te trakteren? Dan is dit artikel waarin we de trendy en comfortabele schoenen van Xsensible Stretchwalker voor dames en Durea damesschoenen voor het voetlicht brengen je op het lijf geschreven.

Aruba sandalen en Stockholm veterschoenen

Een van de merken met damesschoenen dat dit voorjaar niet in je garderobe mag ontbreken, is het Nederlandse merk Xsensible Stretchwalker. Fashion en comfort zijn permanent verbonden aan alle modellen. De inspiraties rijken ver buiten de landsgrenzen en dat is terug te zien aan het gepatenteerde Stretchwalker-concept dat is ontwikkeld in Japan. Dit is het land dat kennis en tradities in ere houdt voor het optimale evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van de Xsensible Stretchwalker schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper, genaamd Ippon-ba geta. Dit betekent voor jou dat je loopt op damesschoenen die zo lekker zitten dat je ze eigenlijk niet meer uit wilt doen. Ook qua stijl zit je met de Xsensible Stretchwalker schoenen helemaal goed, bijvoorbeeld met de Aruba sandalen, Rinia slippers en Stockholm veterschoenen.

Vlotte veterschoenen in eigentijdse kleuren

De ontwerpers van Durea damesschoenen hebben samen met bewegingswetenschappers onderzoek gedaan naar het perfecte looppatroon. Op basis van de informatie die zij daarmee verkregen, hebben zij GO ontwikkeld. Dit is een speciale zool die sturing aan de voet geeft en zorgt voor een gelijke drukverdeling, een natuurlijke houding en een stabiel looppatroon. Bewegen en staan kosten daardoor veel minder energie. Ook staat het ontwerpteam van Durea bekend om de perfecte pasvorm van de schoenen. Daarbij letten ze op de breedte en lengte van voeten, namelijk de omvang van het breedste gedeelte van de voorvoet. Daarom vind in de collectie van Durea damesschoenen altijd een goed passende schoen, of je nu smalle, brede, gemiddelde of extra brede voeten hebt. Verder zijn Durea damesschoenen optimaal aan je voeten aan te passen dankzij het volledig verwisselbare voetbed en kun je er eventueel je eigen zooltjes of inlays in dragen.

Wij zijn gevallen voor de vlotte Durea veterschoenen die verkrijgbaar zijn in eigentijdse kleuren zoals: offwhite, jeans, tabacco, zwart en khaki. Ze laten zich goed combineren met allerlei voorjaarskleding als een jurkje, jumpsuit of spijkerbroek. Welke stijlvolle en gezonde damesschoenen koop jij om je garderobe compleet te maken?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie