Afbeelding
Foto door form PxHere

Beleggen in crypto zonder strategie? Niet doen!

30 september 2021 om 11:26 Partnercontent

Je kan vandaag de dag geen website meer openen zonder een item te vinden over crypto; vooral de Bitcoin komt vaak in het nieuws. Steeds meer mensen wagen zich aan het beleggen in de spannende blockchain technieken, en de discussie in de politiek gaat over het wel, of niet reguleren van de cryptocurrency, en vooral hoe. 

Nieuwe technologische vooruitgang via crypto

Welke cryptocoins kopen de meeste beleggers nu dat er steeds meer munten bijkomen? Met meer dan 6000 verschillende munten in omloop is de race naar de nieuwe Bitcoin vol aan de gang. Het advies is dan ook om gedegen onderzoek te doen naar de techniek en visie van een coin, en je niet te laten meeslepen door social media berichten. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld de Vechain, een supply chain technologie met een bijbehorende munt VET. De verwachting vechain koers is op lang termijn positief, maar wanneer je snel een rendement wilt behalen zul je die hier niet vinden. Bij de meeste crypto’s niet, Bitcoin heeft er ook jaren over gedaan voordat deze een flinke stijging maakte. 

Handelen zonder beleggingsstrategie 

Er zijn beleggers die veel geld verdienen met snelle daytrading strategieen, maar dit betreft vooral vaak een groepje zeer bekwame handelaren. Het kost veel tijd om de juiste kennis op te doen en niet elke nieuwe belegger zit hierop te wachten. Een diepgaande beleggingsstrategie is een must om op lang termijn een plan te hebben. Gebaseerd op de strategieën worden de juiste brokers, platforms en crypto apps voor Android of IOS gekozen. Vooral het laatste kan heel erg belangrijk zijn om altijd een portefeuille op zak te hebben en te kunnen handelen wanneer er een ontwikkeling plaatsvindt waardoor een koers stijgt of daalt. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie