Afbeelding
Anna Popovic

Nog twee weken om je aan te melden als act of host voor huiskamerfestival Gluren bij de Buren

25 november 2022 om 11:29 Overig Deel je nieuws

Tot 18 december hebben lokale acts en gastvrije bewoners nog de kans om zich aan te melden voor huiskamerfestival Gluren bij de Buren. Podiumkunstenaars van alle disciplines en bewoners met knusse of kolossale huizen, en alles daartussenin, kunnen zich inschrijven via www.glurenbijdeburen.nl. 

Verspreid over het land zijn er al van 523 acts en 415 huiskamers aanmeldingen binnengekomen. Na 18 december stellen de programmeurs hiermee een veelkleurig programma samen, met optredens in alle wijken van Baarn. Deelnemende acts geven drie keer een kort optreden in een huiskamer. Deelnemende huiskamers veranderen op 5 februari in intieme podia waar buurtgenoten worden verwelkomd voor een verwarmde aangelegenheid. 

Gluren bij de Buren maakt zich niet alleen hard voor lokale amateurkunst en talentontwikkeling, maar ook voor gezelligheid in de buurt en lage drempels voor ontmoeting. Na twee sobere jaren is het op 5 februari, in 22 gemeenten, eindelijk tijd voor een nieuwe wintereditie van het huiskamerfestival, waaronder de 5e editie in Baarn. Acts en locaties kunnen zich tot en met 18 december aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Meer informatie en aanmelden: www.glurenbijdeburen.nl 

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne in samenwerking met Theater De Speeldoos. 

Algemene informatie

Datum: zondag 5 februari 2023 Tijden: 12:00 - 17:00 uur Entree: vrijwillige bijdrage gewenst Website: www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren 2023 vindt plaats in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Assen, Baarn, Beverwijk, Bloemendaal, Delft, Den Haag, Ede, Emmen, Enschede, Gouda, Haarlem, Helmond, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Utrecht, Zeist, Zoetermeer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie