Afbeelding
Caspar Huurdeman

Zuidereind in Baarn al dagen geen internet

Overig

BAARN Het Zuidereind in Baarn heeft al dagen geen internet. Het Zuidereind loopt in het buitengebied van Baarn langs de rivier de Eem tussen Baarn en Hoogland. KPN is niet duidelijk wat het probleem is en hoe de eventuele reparatie gaat lopen. De bewoners worden op de hoogte gehouden door ,,automatische mailtjes”,  welke de tijden elke keer verschuiven.

Het Zuidereind tussen de Bisschopsweg en de A1 heeft een gloednieuwe glasvezel kabel. Daar is geen probleem.
Langs het bijna twee kilometer lange deel tussen de A1 en Hoogland ligt nog een verouderde langzame KPN kabel. Dit deel met zo’n vijftien woningen / boerderijen heeft vorig jaar een nieuw wegdek gekregen, KPN wilde toen geen nieuw glasvezel aanleggen.

Bij deze bewoners zitten thuiswerkers, maar ook veel scholieren die deels via internet de school lessen volgen vanwege de corona pandemie. 

Inmiddels hebben bewoners opnieuw bericht gehad van KPN: De internet storing gaat 2 dagen langer duren. Onderstaande bericht van KPN krijgen bewoners dagelijks zonder toelichting.

Eerder hebben wij u geïnformeerd over een storing in uw buurt. Helaas is deze nog niet verholpen. Wij werken nog steeds aan een oplossing. Wij informeren u als de storing is opgelost.


Verwachting
We verwachten dat uw internet, tv-kijken en/of bellen weer werken op 10-12-2021 rond 16:00. Wij houden u op de hoogte per e-mail.

advertentie
advertentie