Burgemeester Mark Röell schudt Jan Visscher de hand.
Burgemeester Mark Röell schudt Jan Visscher de hand. Elsa van Arkel

Afscheid Jan Visscher van Guido de Bres met handdruk van burgemeester

1 juli 2022 om 15:05 Onderwijs

BAARN Directeur Jan Visscher van de Guido de Bres school te Baarn gaat met pensioen. Vandaag, vrijdag 1 juli, is hij door de leerlingen en leerkrachten verrast met een feestelijke dag in het thema boerderij.

Het begon al met een ritje op de tractor van huis naar school. Vervolgens sprak een collega samen met de burgemeester hem toe. De burgemeester onthulde met de directeur ‘het meester Jan Visscherplein’ bordje op het schoolplein van de Guido. Jan kreeg dit bordje niet alleen, omdat hij zo lang de directeur van onze school was, maar ook omdat hij afgelopen jaar heeft zorggedragen voor de herontwikkeling van het schoolplein.

Vervolgens was het de hele dag feest op school. Op het schoolplein waren Oud-Hollandse spelletjes die er door de verschillende groepen gespeeld werden. De leerlingen kregen poffertjes tijdens de lunch en aan het einde van de middag was er de gelegenheid voor ouders om ook afscheid te nemen van Jan Visscher. 

Hier is een filmpje te bekijken van de festiviteiten. In de Baarnsche Courant van vandaag kunt u een interview lezen met Jan Visscher.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie