Scheuren door sloopactie

9 okt, 16:01 Nieuwbouw Caspar Huurdeman
De villa is afgelopen week neergehaald.
De villa is afgelopen week neergehaald.

Irritaties in de Heuveloordstraat nemen toe

BAARN 'Hoe zit het nu met de vleermuizen in de Boemerang? Waarom is de beloofde bouwweg er niet en hoe zit het met de nulmeting? Die is in ieder geval al te laat, want de eerste scheuren zitten al in onze huizen'.

Eugene Leenders

De bewoners van de Heuveloordstraat zijn teleurgesteld en dat is zacht uitgedrukt. Reusachtige sloopmachines en containerwagens rijden strak langs de percelen 11 en 13 het terrein op en af. Ze zijn bezig met de sloop van de oude verffabriek en de daarnaast gelegen villa.

Na veel overleg en gedoe was er een bouwplan dat rendabel genoeg was voor de eigenaar en de goedkeuring van de buurt en de gemeente kon wegdragen. Acht woningen worden er volgend jaar gebouwd. Ze zijn allemaal al verkocht. De buurt wil dan eigenl..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.