Afbeelding
Nufotograferen.nl

Gemeente Baarn zoekt inwoners voor stichting exploitatie Wintertuin

17 november 2023 om 14:42 Natuur en milieu

BAARN De gemeente Baarn wil inwoners meer zeggenschap geven over een goede en gedragen invulling van de Wintertuin. Daarom richt de gemeente een stichting op die op zoek gaat naar een uitbater of exploitant die aan de gestelde kaders en regels voldoet. De gemeente zoekt betrokken inwoners voor zitting in deze stichting.

De Wintertuin is een voormalige botanische kas in het Cantonspark in Baarn. Het is een Rijksmonument dat eigendom is van de gemeente en in 2012 grondig is gerenoveerd. Het jaar 2024 vormt een nieuwe start voor de Wintertuin, waarin ruimte is voor een nieuwe exploitant.

Inwoners die geïnteresseerd zijn om mee te beslissen over de exploitatie van de Wintertuin en zitting willen nemen in de stichting, kunnen contact opnemen met Mark Achterberg van de gemeente Baarn via het e-mailadres m.achterberg@baarn.nl. De gemeente vraagt hierbij of geïnteresseerden een korte motivatie en beschrijving van zichzelf kunnen geven. Specifieke kennis van cultureel erfgoed, vastgoed, horeca of juridische en financiële kennis en ervaring zijn voor aanmelding een pré. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie