Bloemplukdag voor senioren bij De Groene Inval

22 sep, 07:59 Natuur en milieu Melissa Hofland
Louk Kerkhoffs tussen de bloemenpracht van De Groene Inval.
Louk Kerkhoffs tussen de bloemenpracht van De Groene Inval.

BAARN Het was een goed bloemenjaar bij Natuur- en Milieucentrum D Groene Inval. Er is al veel uitgebloeid en geplukt. Toch staan er nog dahlia’s, strobloemen, zonnebloemen, asters en meer soorten te wachten om geplukt te worden. Aanstaande vrijdag kan dat tijdens de Bloemplukdag voor senioren.


Op een donderdagmorgen zitten Louk Kerkhoffs en Kylie Verkaart van de Groene Inval bij elkaar om de laatste puntjes op de i te zetten voor de aankomende activiteit. Het heeft net geregend en door de ramen is te zien dat de bonte kleurenpracht van de tuin er fris bij staat.

,,Mensen van 55 jaar en ouder zijn vrijdag 23 september van 11.00 tot 15.00 uur welkom om vrij te komen plukken in ons daarvoor aangelegde plukveld”, begint Louk Kerkhoffs te vertellen. ,,Het leuke is dat we er een bloemist bij hebben deze plukuren. Zij geeft instructies om er een mooi boeket van te maken”, vertelt Kerkhoffs die zelf ook aanwezig zal zijn. 

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.