Afbeelding
Eigen foto Universal Journey

Roon Staal met Kerst concert in Baarn

5 december 2021 om 12:50 Muziek

BAARN Van 10 tot en met 23 december tourt zanger en pianist Roon Staal door heel Nederland met zijn nieuwe kerstprogramma. Op 22 december doet hij Baarn aan. Het concert begint om 20.00 uur in de Het Witte Kerkje en is volledig corona-proof. Mochten de huidige maatregelen ook na 19 december gaan gelden dan wordt de aanvangstijd wellicht vervroegd naar een eerder tijdstip of wordt de datum gewijzigd.

Roon Staal staat bekend om zijn toegankelijke en intieme luister concerten. Met zijn heldere tenor stem en vloeiende begeleiding op de piano brengt hij zijn publiek in vervoering met bekende en melodieuze christmas carols vertolkingen zoals Oh Holy Night, Stille Nacht, Mary’s Boy Child, Gloria in Excelsis Deo, Away In A Manger, The Holy City, Midden In De Winternacht en In The Bleak Midwinter. 

Met een rijke ervaring in de Nederlandse musical-wereld (Les Miserables, Tommy, Rembrandt, Petticoat), een musical award nominatie, 16 uitgegeven albums en optredens in binnen- en buitenland is Roon Staal dan ook een artiest van een buitencategorie die zijn onafhankelijkheid vanaf zijn tienerjaren heeft weten vast te houden. 

Alle informatie met betrekking tot de Kerst Tour en het concert in Baarn kunt u vinden op de website www.roonstaal.com.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie