Gaby Kaihatu.
Gaby Kaihatu. Peter Putters/De Nozem

Gaby Kaihatu in Jazz rond Zes

14 augustus 2021 om 14:00 Muziek

BAARN Jazz rond Zes is het spraakmakende radioprogramma op RTV BaarnFM, gepresenteerd door de Eemlandse jazzguru Storm Bakker. Bijzondere studiogasten onthullen hun bronnen van inspiratie. Zondag 15 augustus is de beurt aan de Baarnse ladybird Gaby Kaihatu. Zij is een veelgevraagde zangeres in het Nederlandse club- en theatercircuit, maar beklimt de podia ook graag met haar eigen formatie Gaby’s Mood.

Vooruitlopend op hun optreden in De Observant Amersfoort (Zondag 22 aug 16.00 uur | info en tickets www.observant.nl), komt de oor- en oogzalvende vocaliste in de studio van BaarnFM haar lievelingsnummers draaien. Ze houdt van Bossa Nova, Franse chansons en gelikte crooners als Michael Bublé, Stacey Kent en George Benson met Jill Scott en Al Jarreau.

Het programma wordt uitgezonden op zondag 15 augustus van 18.00 tot 19.00 uur en herhaald op woensdag 24.00 uur. BaarnFM is te beluisteren via 105.5 in de ether, 92.3 op de kabel en de website van RTVBaarn | radio > livestream. Presentatie: Storm Bakker | Techniek: Frans Savi

GABY’S MOOD Zondagmiddag 22 augustus strijkt de Baarnse jazzformatie Gaby’s Mood neer op de binnenplaats van De Observant in Amersfoort. De oor- en oogzalvende vocaliste houdt van jazz, bossa nova, chanson, crooning en soft pop, en zij weet deze ingrediënten zwoel en integer te mixen. Haar combo bestaat uit gitarist Job Kaihatu, pianist Stormvogel, bassist Marco van Os en drummer Ramon Braumuller. Stuk voor stuk ervaren spelers, afkomstig uit de regio, die hun strepen verdiend hebben in de nationale jazz- pop- en theaterscene.

Het optreden wordt georganiseerd door Jazzpodium Amersfoort. Er zijn nog een paar kaarten (a €10,-) beschikbaar. Te bestellen via www.observant.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie