Margarita weer even ‘thuis’; prinses opent tentoonstelling in tuin Soestdijk

vr 13 mei, 10:57 Mensen
Baarnsche Courant
Prinses Margarita bekijkt de aquatheek Borboros.
Prinses Margarita bekijkt de aquatheek Borboros.

BAARN Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margarita de Bourbon de Parme was gistermiddag op Paleis Soestdijk voor de opening van de expositie Voorlopers. Natuurlijk heeft ze belangstellig voor de kunstwerken, maar de jeugdherinneringen voeren de boventoon.

Na de scheiding van haar ouders woonde ze met haar moeder prinses Irene en haar twee broertjes en zusjes in het paleis. In de Soester vleugel om precies te zijn. 

Margarita: ,,Mijn grootouders woonden in de Baarnse vleugel. We liepen door allerlei gangentjes via het middenstuk van het paleis van de ene naar de andere kant. Dat mocht niet, maar dat deden we toch. Wie is er in zijn jeugd nooit stout geweest? We waren jong en met zijn vieren vormen we een echte roversbende. Stiekem naar de ..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.