Blauwe Vinkjes: 2021 een jaar met twee gezichten

31 dec, 07:37 Mensen Shotsbyeddie
Kevin van den Berg en Manon Blaauw als Blauwe Vinkjes tijdens de halve finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF).
Kevin van den Berg en Manon Blaauw als Blauwe Vinkjes tijdens de halve finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF).

BAARN Aan het eind van 2021 blikken we met een aantal Baarnaars terug die afgelopen jaar in het nieuws zijn geweest. Ook kijken we vooruit naar 2022. Op deze plek: Manon Blaauw en Kevin van den Berg, die als cabaretduo Blauwe Vinkjes hun doorbraak beleefden.

,,Ik móet af en toe iets doen met spelen, anders word ik leeg van binnen.” Voor wie in de culturele sector werkt, was 2021 geen gemakkelijk jaar. Kevin van den Berg (30) en Manon Blaauw (31) kunnen hierover meepraten. Manon werkt als actrice, model, presentator en zangeres. Kevin is presentator en acteur en produceert veel videocontent. 

,,Ik werk momenteel bij de Rebellenclub (een club jonge ontwerpers, gevestigd in Nijhof, CS) omdat ik geld moet verdienen. Daarnaast verdien ik aan sketches voor bedrijven en was ik in het voorjaar het gezicht van Luxaflex”, legt Manon Blaauw uit. ,,Omdat afgelopen zomer geen festivals mochten worden gehouden, heb ik langs campings getoerd met een alternatief programma. Toen kon ik in ieder geval theater ..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.