ZZP’er Johan Bruinekool heeft het zwaar

9 feb, 15:18 Mensen Christine Schut
Johan Bruinekool wil zijn eigen brood verdienen.
Johan Bruinekool wil zijn eigen brood verdienen.

BAARN ,,Het is roeien met de riemen die ik heb, maar de situatie is nijpend.” Baarnaar Johan Bruinekool (55) is één van de ondernemers die keihard is getroffen door de coronacrisis. Zijn bedrijf Stage & Studio Light ligt sinds maart vrijwel stil. ,,Ik verzorg licht, geluid, video en lasershows bij evenementen. Die zijn er sinds het uitbreken van de coronacrisis vrijwel niet meer geweest.” Daarom verhuurt Bruinekool zich nu als ‘klusjesman’.

Johan Bruinekool is een overlever. Hij werkte als beveiliger in het hogere segment tot hij tijdens zijn werk een auto-ongeluk kreeg en voor dat werk arbeidsongeschikt raakte. Daarom besloot hij zes jaar geleden te beginnen met Stage & Studio Light. Tot maart 2020 ging dat prima. ,,Sindsdien i..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.