Suzanne Vink vliegt na vier jaar uit, jongste verslaggever zal worden gemist

12 sep 2020, 10:05 Mensen
Privéfoto
Suzanne Vink: ,,Het leuke van werken bij de Baarnsche Courant vind ik dat je weet wat er gebeurt in je woonplaats."
Suzanne Vink: ,,Het leuke van werken bij de Baarnsche Courant vind ik dat je weet wat er gebeurt in je woonplaats."

BAARN In de jubileumjaargang van de Baarnsche Courant laten we elke maand (oud-)medewerkers aan het woord. Wat deden ze bij uitgeverij Bakker Baarn en wat doen ze tegenwoordig. Vandaag Suzanne Vink; sinds 2016 werkzaam als freelance verslaggever voor de Baarnsche Courant.

In deze vier jaar bij de Baarnsche Courant is Suzanne Vink (21) afgestudeerd. Binnenkort vliegt ze uit. ,,Ik ben door jou bij de Baarnsche Courant terecht gekomen", begint Suzanne. Ook uw verslaggever weet het nog goed. ,,Je had mevrouw Dirks, toen mijn afdelingshoofd op Het Baarnsch Lyceum, gevraagd om een aantal eindexamenkandidaten te mogen interviewen. Omdat zij wist dat ik journalistiek wilde gaan doen, heeft ze mij gevraagd of ik geïnterviewd wilde worden. En toe..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.