Afbeelding
Stichting Happy Kids - Happy People

Een prachtig groot Sinterklaas festijn bij Stichting Happy Kids - Happy People

18 november 2023 om 18:55 Maatschappelijk

BAARN/SOEST Op zondag 26 November viert Stichting Happy Kids - Happy People haar grote Sinterklaasfeest.

Nog nooit waren er zoveel inschrijvingen als dit jaar. Er komen maar liefst 250 mensen tijdens dit besloten feest verdeeld over 2 groepen opgegeven onder andere door intermediairs van verschillende organisaties, wijkteams, scholen, huisartsen, voedselbank, etcetera. De eerste groep is van 13.30 uur tot 14.30 uur en de tweede van 15.30 uur tot 16.30 uur.Het feest wordt gehouden in Lunchroom Honger Soest en op het buitenterrein.

De kinderen krijgen een prachtig feest. Buiten staan er drie grote party tenten waarin zich iets afspeelt waar de kinderen aan mee kunnen doen. Er komt een springkussen en in Honger zelf kunnen gezinnen spelletjes doen aan alle tafels. Warme chocolade melk drinken met een donut erbij en natuurlijk heel veel pepernoten eten. Er is nog veel meer te doen, maar dat wordt nog niet verklapt. Het gezin staat deze middag centraal.

Zonder de sponsoren van dit jaar was het niet mogelijk geweest. Zoals de financiële donaties van o.a. de Lionsclub Eemland en particulieren. Maar ook bedrijven en inwoners van Soest en Baarn die op verschillende manieren hebben bijgedragen om dit mogelijk te maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie