Het team van Jeroen Kleinveld heeft vorig jaar als team de meeste loten verkocht.
Het team van Jeroen Kleinveld heeft vorig jaar als team de meeste loten verkocht.

Winnaars Grote Clubactie 2020 in zonnetje gezet

20 oktober 2021 om 07:20 Maatschappelijk

BAARN Afgelopen zaterdag zijn de winnaars van de Grote Clubactie 2020 in het zonnetje gezet. Elijah Cameron is met 200 verkochte loten de terechte winnaar van 2020 en heeft een Nintendo Switch gewonnen. Omdat hij samen Luuk Nijhof de meeste loten heeft, hebben ze ook allebei nog een paar gave voetbalschoenen gekregen, die ze hopelijk vleugels geven. 

Het Team van Jeroen Kleinveld heeft vorig jaar als Team de meeste loten verkocht. Dit betekent dat zij een Teamuitje naar FC Utrecht krijgen. Hoewel de teamspirit al hoog is verwachten ze dat dit nog meer zal helpen om ook dit voetbalseizoen weer onvergetelijk te maken.

PRIJS Tegelijkertijd geeft SV Baarn hiermee de aftrap voor de Grote Clubactie 2021. Het doel is om de groenste club te worden en de opbrengst gaat naar zonnepanelen. Naast allerlei gave teamprijzen en individuele prijzen is er dit jaar een zeer bijzondere prijs. Degene die de meeste loten verkoopt mag een dag op de stoel van de voorzitter plaatsnemen. 

De winnaar van de grote clubactie is tijdelijk de bestuurder van de club en krijgt een aantal lastige dossiers voorgeschoteld; ‘uitbreiding terras voor een volgende lockdown’, ‘tribune langs veld 1’, of ‘sinterklaasfeest’, ‘Playstation 5 voor e-SV Baarn training’. Welk dossier selecteert de bestuurder voor een dag? Met dit dossier gaat de bestuurder op onderzoek uit. Wat en wie komt er bij kijken om het dossier tot werkelijkheid te krijgen? Dit is het dossier waar de grote clubactie van de toekomst over gaat.

Wil jij ook bestuurder voor een dag worden? Doe je best met de Grote Club Actie 2021 en wie weet zien we je volgend jaar op deze plek!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie