Afbeelding
Frank Noordanus

Burgemeester Mark Röell opent oliebollen drive-through Meander

16 december 2020 om 14:34 Maatschappelijk

REGIO Het was nog even spannend of de jaarlijkse actie van de Vrienden van Meander door kon gaan. Maar woensdag is toch het startsein gegeven voor de oliebollen drive-through bij het ziekenhuis.

Mark Röell, voorzitter Stichting Vrienden van Meander en burgemeester van Baarn, en Frank de Reij, voorzitter van de Raad van Bestuur van Meander Medisch Centrum, hebben de eerste oliebollen aan de passerende auto’s uitgeleverd. 

Dit jaar is de verkoop van de oliebollen en appelbeignets van Patisserie van Gent niet vanuit de Laan in Meander, maar via een speciale drive-through op de parkeerplaats aan de rechter-achterzijde van het ziekenhuis.

Oliebollen bestellen en betalen kan online via www.vriendenvanmeander.nl/oliebollen. Daarna kunnen de oliebollen opgehaald worden door met de auto op 16, 23, 30 en 31 december langs het oliebollenloket te rijden. Met de verkoop van de oliebollen hopen de Vrienden van Meander een bedrag op te halen voor de aankleding en inrichting van het nieuwe borstkankercentrum.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie