Heren BMHV buigen voor kampioen

28 mei 2019 om 09:06 lokaal

DE MEERN Fletiomare is de terechte kampioen in de tweede klasse waarin de hockeyheren van BMHV uitkomen. De Baarnaars kregen na een 0-1 voorsprong (doelpunt van Jasper Smulders) een lesje in efficiënt aanvallen.

Bij winst was de titel voor Fletiomare en er bestond geen enkele twijfel bij dit team over de afloop van de wedstrijd. Vlak voor rust werd het 3-1, dat betekende een domper voor BMHV. De Baarnaars waren ook niet in goede doen, er werden veel persoonlijke fouten gemaakt. In de tweede helft zakte Fletiomare in en loerde op de tegenaanval, wat uitstekend werd uitgevoerd.

Bij 6-1 maakte Sebastaan Peek de stand iets draaglijker maar het slotakkoord was voor de thuisclub. Baarn speelt volgende week de laatste competitiewedstrijd en staat nu op de vijfde plaats.

Volgend seizoen volgt assistent Tommes Dollekamp de huidige trainer Luc van Amelsfort op.