Biologische en biodynamische producten
Biologische en biodynamische producten De Smaak van Echt

De Smaak van Echt bestaat 12 jaar & steunt de Baarnse Imkers

17 januari 2019 om 10:06 lokaal Deel je nieuws

De Smaak van Echt wordt 12 jaar, van ELF naar LEF. Lef betekent letterlijk "hart", maar ook durf, branie en moed. Dit jaar vraagt om lef omdat winkelier Toos Verdouw verder gaat met de winkel als een vrije ondernemer, los van de franchiseformule Natuurwinkel.

Zij is blij met de hernieuwde samenwerking met Odin en De Nieuwe Band. Hun producten, meer Demeter kwaliteit (biologisch dynamisch) en kleinere producenten liggen haar na aan het hart.

Lef, om te blijven nadenken over dilemma's
Actueel is de vraag of de producten van De Vegetarische Slager, nu zij verkocht zijn aan Unilever, nog in het assortiment van een verswinkel met biologische en biodynamische producten past?

En nu Natuurwinkel verdwijnt uit het logo, denkt Toos ook na over hoe de winkel te noemen. De naam De Smaak van Echt blijft natuurlijk, maar wat is een mooie toevoeging? Bio winkel of ......? Heeft u een idee, laat het ons weten via info@desmaakvanecht.nl. Vooralsnog wordt "bio winkel" als werktitel gebruikt.

Bijen branie
Van 26 januari tot en met 2 februari staat Het Rad van Fortuin in de winkel. Voor €1 mag u er een draai aan geven (altijd prijs). De gehele opbrengst wil Toos schenken aan de Baarnse Bijenhouders Vereniging, voor de financiering van een wasverwerkingsmachine om hun eigen bijenwas 100% zuiver te verwerken voor de Baarnse bijenvolkeren. Deze machine kost zo’n €1000 en wij steunen hen graag bij de aanschaf, want gezonde bijen zorgen voor een gezonde aarde.

Zaterdag 26 januari 2007 - 2019
Het wordt weer een feest, weet u welkom om nieuwe dingen te komen proeven.
• 26 jan, 8:30 – 18:00 u: proeverijen met vegan banket, olijfolie van Kreta en speciale vegan latte.
• 26 jan, vanaf 13:30 u: slow juicer demonstratie, met groenten- en fruitsapjes proeverij.
• Van 26 jan t/m 2 feb: Draai aan Het Rad van Fortuin ten goede van de Baarnse bijen.

Baarnse honing van de Baarnse Bijenhouders Vereniging
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie