Cantonspark uitgelicht in decembermaand

10 okt, 10:00 Kunst gastonlamaitre.com
Vrijdag werd een testavond gehouden in het Cantonspark. Als het meezit, kan iedereen in december van dit spektakel genieten.
Vrijdag werd een testavond gehouden in het Cantonspark. Als het meezit, kan iedereen in december van dit spektakel genieten.

BAARN De plannen zijn van a tot z uitgedacht. Het is alleen nog wachten of de subsidieaanvraag bij de gemeente rondkomt. Zo ja, dan kan in december zeven avonden lang worden genoten van een prachtig lichtspektakel in het Baarnse Cantonspark. Het moet een hele belevenis gaan worden. 

Normaal is het Cantonspark na zonsondergang gesloten. Vanaf 6 december zal dit anders zijn.  ,,We willen zeven avonden achtereen een belevenis neerzetten in dit bijzondere stukje Baarn. Dat verdient het park, dat onlangs zo geweldig gerenoveerd is maar nooit een officiële opening heeft gehad en dat verdient de bezoeker. We kunnen Baarn er mooi mee op de kaart zetten”, zegt Johan Bruinekool, initiatiefnemer van het evenement. 

De bedoeling is dat mensen via de website lumineusbaarn.nl - deze wordt binnen nu en twee weken gelanceerd - een tijdslot reserveren tussen 18.00 uur en 23.00 uur. Een gids neemt de bezoekers mee voor een informatieve rondleiding van zo’n drie kwartier door het onder andere met laser verlichte park in v..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.