Afbeelding

Ludovico Einaudi en DI-RECT geven exclusieve concerten in de tuin van Paleis Soestdijk

13 februari 2023 om 09:21 Evenementen

BAARN Royal Park Live gaat klassiek. Vrijdag 7 juli speelt Ludovico Einaudi in de tuin van Paleis Soestdijk. Zaterdag 8 juli is Paleis Soestdijk het decor voor een concert van DI-RECT samen met het Residentie Orkest. De kaartverkoop van de concerten start aanstaande donderdag 16 februari om 10.00 uur via www.royalparklive.nl.

De muziek van de Italiaanse componist en pianist Ludovico Einaudi is in meerdere bekroonde films te horen. Einaudi brak in 2011 definitief door bij het grote publiek met de Franse filmhit ‘Intouchables’. Afgelopen november verzorgde hij nog drie uitverkochte optredens in Het Concertgebouw in Amsterdam. Vrijdag 7 juli a.s. geeft hij een exclusief concert in de tuin van Paleis Soestdijk.

DI-RECT geeft momenteel een reeks van vier uitverkochte concerten met het Residentie Orkest. DI-RECT zegt hierover: ,,Het spelen van onze liedjes met een groot orkest geeft zo’n ontzettende kick. Het is daarom te gek om met het Residentie Orkest een concert op Royal Park Live te geven.” De band uit Den Haag speelt op zaterdag 8 juli in Baarn.

Royal Park Live vindt in juli plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Eerder zijn concerten voor komende zomer aangekondigd van Floor Jansen en Beth Hart. In voorgaande jaren gaven onder meer Sting, Jack Johnson, Gregory Porter, Elvis Costello, Damien Rice, Counting Crows, Jamie Cullum, Van Morrison en Oleta Adams uitverkochte concerten.

De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prinses Juliana en Prins Bernhard. Sinds december 2017 is het landgoed van Paleis Soestdijk in eigendom van de MeyerBergman Erfgoed Groep en wordt herontwikkeld tot een inspirerend platform en podium voor innovatie.

Afbeelding
Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie