Elke vrijdag weer zomermarkt in Lage Vuursche

4 jul, 09:46 Evenementen Melissa Hofland
Mirjam van Dam en Elvira van Grootel zijn nieuwe deelnemers op de zomermarkt.
Mirjam van Dam en Elvira van Grootel zijn nieuwe deelnemers op de zomermarkt.

LAGE VUURSCHE De eerste editie van de zomermarkt in Lage Vuursche is een feit. Een nieuwe, en opvallende deelnemer, zijn de vriendinnen Mirjam van Dam en Elvira van Grootel die samen een kraam delen voor een camper. 


Ze verkopen kleurrijke tassen uit Colombia, originele bh-bandjes uit Zuid-Afrika, kanten bralettes, en nog veel meer. In de camper, onder andere uitgerust met een grote spiegel, kan het één en ander gepast worden. De oorbellen, armbanden, brilkettinkjes en lingerie opbergzakjes maakte Elvira. De twee zijn ‘al 150 jaar’ vriendinnen, zoals ze het zelf lachend omschrijven. Deze fair in Lage Vuursche bevalt ze goed. ,,De sfeer is goed, we hebben een super plek, gezellige buren met heerlijk ijs, leuk publiek. Het mag alleen nog wel iets drukker worden.” De vrouwen zullen om de week deelnemen aan de zomermarkt.

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.